De Ontdekkers tegen eenzaamheid met Kerstcarrousel

Algemeen

Tijdens de kerstvakantie organiseert de Ontdekkers de activiteit ‘Kerstcarrousel’. Rijswijkse kinderen gaan een mooi kerststukje maken. Dit kerststukje is niet bedoeld voor de kinderen zelf, maar voor een ander. Daarom zijn de Ontdekkers op zoek naar iemand, jong of oud, die dit jaar in het zonnetje gezet mag worden of deze kerstattentie verdient!

Rijswijk - Iedere vakantie organiseert de Ontdekkers vakantieactiviteiten. Bij de Ontdekkers willen wij elkaar graag helpen en de kersgedachte uitdragen om het beste te doen voor elkaar. Daarom worden er dit jaar Rijswijkse inwoners in het zonnetje gezet tijdens de activiteit ‘Kerstcarrousel’. De deelnemende kinderen zullen hier een kerstukje of kerstattentie maken voor iemand, jong of oud, die het verdient.

Aanmelden
Vanaf woensdag 2 december tot donderdag 17 december 17:00 kan je iemand opgeven om tijdens de kerstdagen in het zonnetje te zetten. Aanmelden kan via het e-mailadres m.vanderkraan@haaglandenbeweegt.nl. Onder vermelding van je eigen naam, naam van de persoon die een kerstattentie verdient, adres en reden kan je iemand inschrijven. Aan de hand van een loting kiezen wij de winnaars uit. Op dinsdag 22 december vanaf 16:00 uur worden de attenties rondgebracht.

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Haaglanden Beweegt realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.