Herfstvakantie vol met Ontdekkers activiteiten

Algemeen
Tijdens de herfstvakantie waren er volop activiteiten voor kinderen tot 12 jaar.
Tijdens de herfstvakantie waren er volop activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. (Foto: Team Brede Impuls)

In de herfstvakantie konden de kinderen uit Rijswijk een week lang genieten van leuke vakantieactiviteiten. Bomen Business, Roofvogels, Street HipHop en Creatief met Chocolade. Noem het maar op. Voor Rijswijkse kinderen tot 12 jaar waren de mogelijkheden eindeloos. Met meer dan 200 deelnemers in één week spreekt Team Brede Impuls over een uitzonderlijk resultaat.

Rijswijk - De kinderen konden zich aanmelden voor 17 verschillende activiteiten. Zo konden de kinderen meedoen aan activiteiten zoals Archery Tag, Padel, Ninja Experience, Slimste Mens Quiz, Kleuters in Beweging en nog veel meer. Meer dan 200 kinderen maakten in de herfstvakantie kennis met nieuwe activiteiten en ontdekten nieuwe talenten. De volgende Ontdekkersvakantie zal plaatsvinden tussen 21 december en 1 januari. Houd de website, www.haaglandenbeweegt.nl/deontdekkers, in de gaten voor de opening van de inschrijving.

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Haaglanden Beweegt realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.