Activiteiten Natuurtuin Wilhelminapark Rijswijk

Algemeen
Er zijn weer verschillende leuke activiteiten bij Natuurtuin Wilhelminapark in Rijswijk. Foto: Platform Groen in Rijswijk
Er zijn weer verschillende leuke activiteiten bij Natuurtuin Wilhelminapark in Rijswijk. Foto: Platform Groen in Rijswijk (Foto: Plaform Groen in Rijswijk )

Op zondag 7 juli vindt van 12 tot 17 uur weer de Zomer open dag van de Natuurtuin in het Wilhelminapark plaats. Iedereen is van harte welkom om de tuin te komen bezoeken.

Rijswijk - Vanaf 12 uur kunt u in de Blokhut niet alleen informatie over de Natuurtuin vinden, maar ook een kop koffie of thee met appeltaart halen. Vanaf 13 uur zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten waarbij u ieder hoekje van de Natuurtuin kunt verkennen.

Programma: 13.00-13.45 Over de Natuurtuin 14.00-16.30 Rondleidingen 15.30 Intermezzo: Muziek & Beeldende kunst 17.00 Afsluiting Tijdens de open dag zijn er niet alleen verhalen, rondleidingen en muzikale versnaperingen. Er kunnen ook natuurlijke en zelfgemaakte producten worden gekocht, zoals kaarsen van bijenwas, zuivere honing, kaarten en tassen. De opbrengst komt ten goede van het imkerproject Gia Lai en de stichtingen Open Hart en Child Surgery Vietnam. U vindt de Natuurtuin op Hazepad 5, 2287 DE Rijswijk. Voor meer informatie: natuurtuin1@gmail.com . Op zondag 14 juli organiseert IVN Delft de excursie ‘Zomerbloemen in Rijswijk’ in de Natuurtuin (Wilhelminapark). De excursie start om 14.00 uur bij Hazenpad 5 te Rijswijk. Verzamelen bij de blokhut/ophaalbrug. Gratis deelname.

Aanpassing programma
5-7-2019 - In verband met aanwezigheid van de eikenprocessierups is het programma van de open dag op 7 juli aangepast. De rondleidingen zijn ingekort, zodat iedereen op veilige afstand van de rups blijft. Wel wordt aangeraden tijdens de open dag lange kleding te dragen om eventueel contact met rondvliegende brandhaartjes te voorkomen.