Danny van Dam nieuwe lijsttrekker van Wij. Rijswijk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Wij. Rijswijk draagt Danny van Dam voor als lijsttrekker van Wij. voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. ‘Ik ben heel trots op onze partij die samen met de inwoners van Rijswijk werkt aan onze prachtige stad. Ik heb heel veel zin in het lijsttrekkerschap’ aldus van Dam.

Van Dam volgt Bj?rn Lugthart op die burgemeester van Pijnacker-Nootdorp wordt. Lugthart: ‘Danny is als geboren en getogen Rijswijker vanaf het begin betrokken bij Wij. Rijswijk. De afgelopen 5 jaar heb ik dagelijks intensief met hem samengewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat hij verder kan met wat we in 5 jaar hebben opgebouwd”, aldus Lugthart.

In december zal de kieslijst en het verkiezingsprogramma worden gepresenteerd. ‘Opvallend is de brede vertegenwoordiging van mensen uit alle wijken, van verschillende achtergronden en diverse leeftijden. Het is een unieke mix van ervaren politici en de nodige verjonging, maar vooral allemaal trotse Rijswijkers die zich keihard voor de inwoners willen inzetten”, zegt van Dam.