Tuinen in Rijswijk gezocht die wel wat hulp kunnen gebruiken

Algemeen
De kinderen van Don Bosco komen vrijwillig tuintjes opknappen.
De kinderen van Don Bosco komen vrijwillig tuintjes opknappen. (Foto: Marlies Cuppen)

‘Mogen wij helpen in jouw tuin?’ Dat is de vraag van de kinderen van Kids 4 Society, een initiatief van Don Bosco Rijswijk.

Don Bosco Rijswijk gelooft in de kracht van kinderen en ziet hen als onze toekomst. De vrijwilligers merken in hun werk dat kinderen graag helpen en worden betrokken. 

Hieruit werd het idee voor ‘Kids 4 Society’ geboren: een groepje kinderen en tieners die graag hun steentje bijdragen aan de maatschappij. 

Al eerder hebben de Kids 4 Society in de omgeving geholpen. Zo hebben zij rond Oud & Nieuw maaltijden gemaakt voor de brandweer en de politie, fietslampjes uitgedeeld aan fietsers zonder licht, vetbollen gemaakt voor vogels in de winter en zelfs maaltijden rondgebracht voor eenzame ouderen in Rijswijk en Den Haag. 

Nu zitten de kinderen niet graag stil en willen zij graag iemand in Rijswijk of omgeving helpen met het klaarmaken van een tuintje voor het lenteseizoen. Wie iemand is of kent die deze kleine helpers zeker kan gebruiken, het harde werk niet alleen aankan en het gezellig lijkt om met de kinderen te werken, kan mailen naar naar isabel@donboscorijswijk.nl of bellen naar 070- 3367070. Samen kijkt Don Bosco dan of ze iets kunnen betekenen.