Don Bosco zoekt begeleiders Vakantiebos

Algemeen
Wie meer info wil over begeleider worden bij Don Bosco tijdens het Vakantiebos, is welkom op de Revival Night op 19 april.
Wie meer info wil over begeleider worden bij Don Bosco tijdens het Vakantiebos, is welkom op de Revival Night op 19 april. (Foto: Marlies Cuppen)

Ieder jaar organiseert Don Bosco Rijswijk het Vakantiebos. Marlies Cuppen van Don Bosco: “Het vakantiebos is een plek voor kinderen van 4 tot en met 16 jaar oud, die wij de vakantie van hun leven willen geven.”

Kinderen de vakantie van hun leven geven

 Iedere dag organiseren we verschillende activiteiten die gericht zijn op de doelgroep. Denk dan bijvoorbeeld aan een watergevecht, bakken en levend cluedo. Dit jaar zal het vakantiebos plaatsvinden van 1 tot en met 19 augustus. Voor deze toffe drie weken vol verschillende activiteiten zijn we ook op zoek naar begeleiders die ons team willen versterken.”

Revival night

Marlies vervolgt: “We begrijpen dat sommige mensen twijfelen of graag meer informatie zouden willen ontvangen over het vakantiebos. Vandaar dat we een Revival night organiseren op vrijdagavond 22 april van 18:00 tot 19:30 uur. Op deze avond kunnen nieuwe begeleiders kennis komen maken met Don Bosco Rijswijk. Op de Revival night vertellen we alles over het vakantiebos en maken we zelfs het thema bekend. Als begeleider kom je terecht in een gezellig team waarin we vaak ook gezellige teamuitjes hebben en verdien je een leuk zakcentje.” 

Leukste begeleidersteam van Rijswijk

“Ben jij 17 jaar of ouder? Heb je niets te doen in de laatste 3 weken van de zomervakantie? Lijkt het je leuk om met kinderen te werken? Wil je deelnemen aan het leukste begeleidersteam van heel Rijswijk? Kom dan naar onze Revival night!”