Rijswijkse creatievelingen tonen zich op het cultuurpodium van het Strandwalfestival

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Christopher A. Dominic)

Ook dit jaar trapt de Kracht van Rijswijk samen met het Strandwalfestival het culturele seizoen af tijdens het Cultuurpodium op zaterdag 10 september. In het Teddy Scholtenpark krijgen culturele instellingen, verenigingen en beoefenaars uit Rijswijk de kans om in de schijnwerpers te staan op het podium met o.a. muziek, dans, musical en theater optredens. Aanmelden voor het cultuurpodium kan vóór 24 juni 2022 via het inschrijfformulier via www.strandwalfestival.nl.

De Kracht van Rijswijk is een samenwerking tussen Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg. Naast het podium in het Teddy Scholtenpark met alle culturele partners uit Rijswijk, organiseren zij ook een aanvullend programma in en rondom het Huis van de Stad en de Rijswijkse Schouwburg. Samen met het Cultuurpodium en de Strandwalmarkt wordt het Teddy Scholtenpark omgetoverd tot het culturele hart van Rijswijk!

Het Cultuurpodium is een prominent onderdeel van het Strandwalfestival dat veel Rijswijkers trekt. Na twee jaar afwezigheid is het festival nu terug van weggeweest! Tijdens het Strandwalfestival worden drie dagen lang (9, 10 en 11 september) diverse activiteiten en evenementen georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën: sport, cultuur, muziek, dans en meer!

Kijk op www.strandwalfestival.nl voor meer informatie over het Cultuurpodium en het complete programma van het Strandwalfestival.