Voorronde NK Knikkeren in Rijswijk verplaatst vanwege slecht weer

Algemeen
Ken jij iemand die altijd met knikkers in de weer is? Vertel hem of haar over de Rijswijkse voorronde van het NK Knikkeren op woensdag 30 mei!
Ken jij iemand die altijd met knikkers in de weer is? Vertel hem of haar over de Rijswijkse voorronde van het NK Knikkeren op woensdag 30 mei! (Foto: Pixabay)

Vanmiddag zou de Rijswijkse voorronde van het Nationaal Kampioenschap Knikkeren voor kinderen van 6 tot tot en met 12 jaar plaatsvinden om 15.30 op het parkeerterrein van KRSV - Vredenburch aan het Julialaantje 15b. 

Vanwege het slechte, regenachtige weer is deze ronde van het kampioenschap echter verplaatst naar volgende week maandag, 30 mei: dezelfde tijd, dezelfde plaats. Hopelijk zit het weer dan een beetje mee.

Meedoen

Er is trouwens nog volop plek voor deelnemers. Welke kinderen gaan Rijswijk verdedigen tijdens het NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen? En meteen de panda’s daar bekijken? Kinderen die het gaaf lijkt om mee te doen, kunnen zich - met toestemming van hun ouders - aanmelden via www.nkknikkeren.nl/inschrijven.


De zestien beste deelnemers van de Rijswijkse voorronde op 30 mei mogen door naar het NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark Rhenen. - Ouwehand.nl