Vanaf komende zaterdag weer heerlijk genieten bij dit buitenzwembad in Rijswijk

Algemeen
Vanaf komende zaterdag kun je hier weer een frisse duik nemen.
Vanaf komende zaterdag kun je hier weer een frisse duik nemen. (Foto: De Put)

Het zwemseizoen is weer begonnen. Daarom gaat buitenzwembad De Put zaterdag 4 juni weer open. In de winter en het voorjaar is er druk geklust door vrijwilligers om het zwembad nóg leuker te maken.

Vanaf 4 juni om 11.00 kan jong en oud weer lekker het water in. Nieuw dit jaar is het speelvlot, dat afgelopen weekend door het duikteam van brandweer Haaglanden kazerne Centrum naar zijn plek in het meer is gebracht en aan de ankerplaat op de bodem is bevestigd. Ook de loopbrug tussen het ondiepe en diepe gedeelte van het zwembad is dit voorjaar vernieuwd.


In de Put kan worden gezwommen in het meer, maar voor de kleinere bezoekers is ook een peuterbad met kraanwater aanwezig. Op de ligweiden is het fijn zonnen en spelen, vanuit de kassa worden allerhande versnaperingen verkocht. 

Locatie en tijden

‘De Put’, zoals het buitenzwembad in de volksmond wordt genoemd, ligt aan het meer van Te Werve, met de ingang aan de Huis te Landelaan in Rijswijk. Tot aan de zomervakantie is De Put geopend in het weekend van 11.00-17.00 uur. Vanaf zaterdag 9 juli is het zwembad de hele zomervakantie dagelijks open. 

Meer info

Kijk op www.zwembaddeput.nl of www.facebook.com/zwembaddeput voor meer informatie.