Wethouder Larissa Bentvelzen straalt op zonovergoten bruiloft

Algemeen
Het bruidspaar bezegelt hun jawoord met een kus.
Het bruidspaar bezegelt hun jawoord met een kus. (Foto: Robert Heijdemann)

Dat Larissa Bentvelzen niet alleen een geliefde wethouder is, maar ook een prachtige bruid, bleek zaterdag 4 juni wel op haar bruiloft. De geboren en getogen Rijswijkse gaf het jawoord aan haar grote liefde Nick van der Steen. Natuurlijk deed ze dat in Rijswijk.

Regen op een bruiloft brengt geluk, is een bekende vuistregel. Hoewel de middag wat bewolkt begon met hier en daar een drupje, brak net voor de trouwceremonie van de wethouder de zon door. In een sfeer die niet sprookjesachtiger had kunnen zijn, trad Larissa Bentvelzen in het huwelijk.


Larissa Bentvelzen koos voor een semi-los kapsel, met een klassieke sluier, tiara en witte jurk. - RH


Waarnemend burgemeester Bas Verkerk trad op als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). - RH

Waarnemend burgemeester Bas Verkerk was er in de functie van trouwambtenaar om dit prachtige stel in de echt te verbinden. De ceremonie vond buiten plaats bij hotel Savarin; voor de gelegenheid was de tuin prachtig aangekleed met bloemen en andere versiering.


Zoon Dean (2) genoot zichtbaar mee van alle aandacht, de vele gasten en de liefde tussen zijn ouders. - RH

Zoon Dean, die in augustus 3 jaar wordt, had een belangrijke taak. Trots bracht hij het doosje naar zijn ouders met daarin hun trouwringen. Het was een moment dat Larissa en Nick, maar ook de vele aanwezige familie en vrienden niet snel zullen vergeten.


Larissa en Nick werden omringd door hun dierbaren. - RH