Dit is de winnende slagzin van Rijswijk Doet

Algemeen
Rijswijk Doet is nu nog te vinden bij Wijkcentrum Stervoorde aan de dr. H.J. van Mooklaan 1 en doet ook elk jaar mee aan NLDoet.
Rijswijk Doet is nu nog te vinden bij Wijkcentrum Stervoorde aan de dr. H.J. van Mooklaan 1 en doet ook elk jaar mee aan NLDoet. (Foto: Archief/DvE)

Welke slagzin past perfect bij Rijswijk Doet, hét vrijwilligerscentrum van Rijswijk? Dat werd bezoekers van de open dag in het Huis van de stad afgelopen zaterdag 12 juni gevraagd. De beste slagzin zou een prijs winnen. Vandaag maakte Rijswijk Doet bekend welke slagzin gewonnen heeft. 

Eind september, over drie maanden dus, zal dit vrijwilligerscentrum ook verhuizen naar het Huis van de stad Rijswijk - als tweede bewoners, naast Stichting Trias, Centrum voor de Kunsten. Juist daarom had coördinator Savannah Clemencia een stand ingericht om bezoekers te informeren over vrijwilligerswerk.

Slagzin afmaken

“Bezoekers konden een slagzin afmaken om kans te maken op een prijs. We kregen heel veel inzendingen!” De inzending die gewonnen heeft, had de volgende zin gemaakt: ‘Altijd supergoed, wat je bij Rijswijk Doet’. “Dat vonden we een hele mooie”, aldus de enthousiaste Savannah, “dus inzender Wim krijgt een mooi winpakket.”

Workshop Communicatie cadeau

Alle overige inzendingen zijn via de mail bedankt voor hun creatieve bijdragen. Zij zijn, net als Wim, uitgenodigd deel te nemen aan de workshop Communicatie die op dinsdagavond 5 juli gegeven wordt in wijkcentrum Stervoorde.

Meer informatie over de workshops en vrijwilligerswerk is te vinden op www.rijswijkdoet.nl.