De Rolstoel3daagse in Rijswijk gaat weer van start

Algemeen
Op 5, 6 en 7 juli is het weer zover en gaat de jaarlijkse Rolstoel3daagse in Rijswijk van start.
Op 5, 6 en 7 juli is het weer zover en gaat de jaarlijkse Rolstoel3daagse in Rijswijk van start. (Foto: PR Onderwatershof)

Er is dan nog wel geen Avondvierdaagse in Rijswijk dit jaar, maar wel een Rolstoel3Daagse. Op 5, 6 en 7 juli is het weer zover. Dan gaat de jaarlijkse Rolstoel3daagse van start.

Het startpunt van de route is Onderwatershof. Meer dan 50 ouderen wandelen 3 dagen lang samen met vrijwilligers een route door Rijswijk en omgeving. De 3-daagse is voor bewoners van de Onderwatershof, maar zeker ook voor andere ouderen uit de buurt. Het gaat erom dat de ouderen genieten van het buitenzijn en elkaar ontmoeten. 

Het gaat erom dat de ouderen genieten.

Route door Rijswijk 

“We organiseren dit nu voor de 6e keer. We merken dat er elk jaar veel animo is voor de 3-daagse. Mensen vinden het heel belangrijk om lekker naar buiten te gaan en te bewegen. We zorgen elke dag voor een andere route. Op de ene dag gaan we door Oud Rijswijk en de volgende dag lopen we langs de Vliet. Aan het eind van de 3-daagse zorgen we voor een feestelijk onthaal. Wie dit jaar een oorkonde en een attentie uitreikt aan de deelnemers van de 3-daagse blijft nog even geheim,” aldus Petra Versluis, medewerker Welzijn en organisator van de 3-daagse. “Daarvoor moet u erbij zijn op 7 juli!”