Jos en Jolanda Erkamp (Multicopy Den Haag en Rijswijk) benoemd tot Ondernemers van het Jaar 2021

Algemeen
Ondernemers van het Jaar 2021, Jos en Jolanda Erkamp, samen met Multicopy-directeur Annette Dales (links) en oud-directeur Gerard Slot (rechts).
Ondernemers van het Jaar 2021, Jos en Jolanda Erkamp, samen met Multicopy-directeur Annette Dales (links) en oud-directeur Gerard Slot (rechts). (Foto: Robert Aarts Photography / Rick Mandoeng)

Jos en Jolanda Erkamp, eigenaren van Multicopy The Communication Company in Den Haag, zijn uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2021. Het ondernemersechtpaar kreeg op de 25e Conventie van Multicopy The Communication Company in Hotel Vianen de Gerard L. Slot Award 2021 uitgereikt. Deze prijs geldt als belangrijkste onderscheiding binnen de Multicopy-organisatie.

Net als veel andere ondernemers hebben Jos en Jolanda Erkamp door de coronapandemie twee uitdagende jaren achter de rug. “Maar gelukkig zijn zij daar sterk uitgekomen,” aldus Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland. “Want commercie zit hen in het bloed en meedenken met de klant geeft deze ondernemers energie.”

‘Multicopy-ambassadeurs’

Marketing is een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering van het ondernemersechtpaar. “Jos en Jolanda zien het belang in van alle campagnes en activiteiten die vanuit de Multicopy-formule worden geïnitieerd. Ze maken daar graag gebruik van om hun sales een boost te geven,” citeert Annette Dales uit het juryrapport. “Bovendien denken ze met ons mee en nemen ze altijd actief deel aan onze events. Niet alleen fysiek, maar ook bij onze online sessies zijn zij steevast van de partij.” De jury spreekt dan ook van ‘echte Multicopy-ambassadeurs’.

Rijswijk

Onlangs is Multicopy Den Haag verhuisd naar een nieuwe locatie iets verderop in de straat waar vandaan zij ook hun klanten in Rijswijk bedienen. “In hun nieuwe pand is het team van Jos en Jolanda helemaal klaar voor de toekomst,” stelt de Multicopy-directeur. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk onderdeel. “Onder meer dankzij het uitgebreide assortiment duurzame communicatiemiddelen dat Multicopy tegenwoordig biedt. Variërend van drukwerk op papiersoorten van landbouwafval of olifantsgras tot duurzame alternatieven voor buitenreclame.”

Enthousiasme

De afgelopen maanden hebben de twee Multicopy-ondernemers veel energie gestoken in een pilot voor een nieuw managementsysteem. Hiermee zijn onder meer uitgebreide e-mailingcampagnes mogelijk en daarnaast biedt het systeem waardevolle strategische inzichten. “Ook aan dit project hebben zij weer vol enthousiasme deelgenomen. Dat maakt Jos en Jolanda Erkamp met recht Franchisenemer van het Jaar 2021”, besluit Annette Dales.