Informatieavond over prostaatkanker

Algemeen
Afbeelding
(Foto: PR)

Op woensdag 6 juli organiseert het Reinier Haga Prostaatkankercentrum een gratis informatieavond over prostaatkanker in het HagaZiekenhuis. De bijeenkomst gaat vooral over (niet uitgezaaide) prostaatkanker, de behandelmogelijkheden en de gevolgen voor patiënten en hun partners. Bezoekers krijgen bovendien alle ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige specialisten en deskundigen van ons Prostaatkankercentrum. Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker onder mannen. Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mannen in Nederland de diagnose en elke drie uur sterft iemand aan de gevolgen van deze ziekte.

Uroloog John van der Hoeven: “Prostaatkanker heeft grote impact op het leven van de patiënt, maar ook op dat van de eventuele partner, kinderen en omgeving. Ook zij moeten goed geïnformeerd zijn over de gevolgen van de ziekte.”

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is gratis en kan tot maandag 4 juli door te bellen met telefoonnummer 015 - 260 4777 of via de aanmeldpagina: https://www.reinierhagaprostaatkankercentrum.nl/informatieavond.