Advertorial: G-Sportdag bij Refleks

Algemeen
De sportdag is een dag vol plezier en gezelligheid.
De sportdag is een dag vol plezier en gezelligheid. (Foto: pr)

Op zondag 4 september organiseert de projectgroep ‘Inclusief sporten en bewegen regio Haaglanden’ een G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking (16+). De sportdag plaats bij korfbalvereniging Refleks in Rijswijk. 

Deze sportdag is voor inwoners met een beperking uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Den Haag, Lansingerland, Zoetermeer, Wassenaar, Midden-Delfland en Delft. De bedoeling is om mensen tijdens een sportieve en gezellige dag in beweging te krijgen. De deelnemers kunnen kennismaken met diverse sporten zoals: dansen, voetbal, judo, hockey, bootcamp of korfbal. Ook is er een veld vol met spelletjes waaronder sjoelen. Het doel van de sportdag is een dag vol plezier en sportiviteit tussen deelnemers en verenigingen die de saamhorigheid, sportiviteit, gezondheid en beweeggedrag van deelnemers bevorderen.
Als afsluiter komt de zanger Ronnie Ronaldo optreden en wordt er gefeest! Alle deelnemers krijgen een T-shirt en een medaille.
De dag start om 10.00 uur en wordt gezamenlijk afgesloten om 15.00 uur. Deelname is gratis.
Tijdens de G-sportdag zijn er vrijwilligers aanwezig om de deelnemers op de locatie te begeleiden. Aanmelden voor de sportdag is noodzakelijk en kan via: www.senw-lv.nl/senc Voor meer informatie kun je contact opnemen via inclusiefsportenregiohaaglanden@outlook.com of bel naar tel. 06-21717210
De organisatie is voor de sportdag bij Refleks ook nog op zoek naar vrijwilligers. Wil jij de deelnemers een lach op hun gezicht bezorgen deze dag? Neem dan contact op met Lars van Benten via tel. 06-11032034