Extra afsluiting door werkzaamheden Prins Clausplein komend weekend

Algemeen
De A4 ter hoogte van Rijswijk.
De A4 ter hoogte van Rijswijk. (Foto: Archief)

Komend weekend zijn er extra werkzaamheden bij het Prins Clausplein. Het Groot Onderhoud is eind augustus gestart. Komend weekend hebben heeft Rijkswaterstaat het reserveweekend nodig om het eerste deel van de werkzaamheden af te maken.

De werkzaamheden en omleiding zijn van vrijdag 16 september 22.00 uur tot en met zondag 18 september 11.00 uur. 

Sinds eind augustus 2022 voert Rijkswaterstaat drie weekenden op rij groot onderhoud uit aan het Prins Clausplein. Daar komt nu dus een extra weekend bij. In deze weekenden zal het verkeer op de snelweg A12 vanuit Den Haag niet naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam kunnen rijden. Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en extra reistijd van 10 tot 30 minuten.


Planning van de onderhoudswerkzaamheden

De weg op het Prins Clausplein naar de snelweg A4 richting Amsterdam en Rotterdam is afgesloten. Het gaat verder om de weekenden van 26 tot 29 augustus, 2 tot 5 september en 9 tot 12 september 2022. In deze drie weekenden duurt de afsluiting van vrijdag 21.00 tot maandag 05.00 uur.

 

Omleidingen en adviesroutes wegverkeer

Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Amsterdam wordt omgeleid via de autoweg N14 richting Leidschendam.Verkeer vanuit Den Haag en Scheveningen richting Rotterdam wordt omgeleid via de Rotterdamsebaan (S107) richting Knooppunt Ypenburg.