Er stonden op 21 september enkele kermiselementen gestald aan de Prinses Beatrixlaan, maar bij de gemeente is niet bekend dat er een kermis komt.
Er stonden op 21 september enkele kermiselementen gestald aan de Prinses Beatrixlaan, maar bij de gemeente is niet bekend dat er een kermis komt. (Foto: Groot Rijswijk)

Vergunningsaanvraag voor najaarskermis in Rijswijk weer ingetrokken

Algemeen

Het is vrijwel zeker dat er geen najaarskermis komt in Rijswijk. Na het nieuws dat de kermis dit jaar niet kon plaatsvinden aan de Prinses Beatrixlaan, diende kermisorganisator een vergunningsaanvraag in voor een alternatieve locatie. Maar die is weer ingetrokken.

Hoewel er op dinsdag 21 september kermisattracties en -kraampjes opgeslagen lijken te staan aan de Prinses Beatrixlaan, is er bij de gemeente geen andere vergunningsaanvraag voor een kermis in Rijswijk bekend op korte termijn. Dat blijkt uit navraag.

Digitale krant

Partnerbijdrage

    Agenda

Het laatste nieuws uit Rijswijk

Op Rodi Rijswijk volg je het laatste nieuws uit Rijswijk. Rodi Rijswijk informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Rijswijk

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Rijswijk in je mailbox.