Een plek met alle info over de ontwikkelingen in Bogaard Stadscentrum

Algemeen
Wat gebeurt er achter de bouwschermen en hoe komt de Bogaard er uiteindelijk uit te zien? Op dat soort vragen vind je antwoord bij het Informatiecentrum Bogaard.
Wat gebeurt er achter de bouwschermen en hoe komt de Bogaard er uiteindelijk uit te zien? Op dat soort vragen vind je antwoord bij het Informatiecentrum Bogaard. (Foto: Archief/Rodi.nl)

Winkelcentrum In de Bogaard wordt Bogaard Stadscentrum. Wil je meer informatie over de ontwikkelingen die de Bogaard doormaakt, in 2022 maar ook in 2023 en daarna? Dan kun je vanaf woensdag 30 november terecht bij Informatiecentrum Bogaard.

Woensdag om 10.30 wordt het Informatiecentrum Bogaard officieel geopend door wethouders Armand van de Laar (Stadsontwikkeling) en Werner van Damme (Economische Zaken). In het centrum kom je alles te weten  over de ontwikkelingen rondom Bogaard stadscentrum, nu en in de toekomst. Van een winkelcentrum wordt het een gebied met veel groen, waar wonen minstens net zo belangrijk is als winkelen. De transformatie van het Bogaardplein was er al een mooi voorproefje van. En nu wordt de Sterpassage gesloopt. In welke stappen gebeurt die verandering verder? Hoe komt het er straks uit te zien? Op dit soort vragen vind je een antwoord bij het nieuwe informatiecentrum.

Het informatiecentrum bevindt zich naast de ANWB-winkel in de Prinsenpassage. Nieuwsgierig? Woensdag 30 november tussen 11:00 uur en 12:00 uur is iedereen van harte welkom om even binnen te lopen en een kijkje te nemen. Daarna is het informatiecentrum iedere dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 en iedere vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 geopend.

Meer informatie over Bogaard stadscentrum is te vinden op www.bogaardstadscentrum.nl en www.rijswijk.nl/projecten/bogaardenomgeving.