Ontmoetingsruimte ‘t Hoekje bestaat 20 jaar

Algemeen
Bewoners en wethouder Gijs van Malsen (achterste rij in het midden) en Rijswijk Wonen-directeur Rob van den Broeke (achterste rij rechts) tijdens de feestelijke receptie.
Bewoners en wethouder Gijs van Malsen (achterste rij in het midden) en Rijswijk Wonen-directeur Rob van den Broeke (achterste rij rechts) tijdens de feestelijke receptie. (Foto: Conny Wagner)

Ontmoetingsruimte ‘t Hoekje van de flats Martin Luther Kinglaan, Wethouder Brederodelaan en Henri Dunantlaan bestaat 20 jaar. Dit werd op 26 november gevierd met een receptie.

Daarvoor waren alle bewoners uitgenodigd. Ook de directeur van Rijswijk Wonen, Rob van den Broeke, en wethouder Gijs van Malsen waren erbij.

Volgens het bestuur werd het een druk bezochte, gezellige middag met heerlijke hapjes en een drankje. “Alles was verzorgd door de negen vrijwilligers van de ontmoetingsruimte. Sommige van hen zijn al van begin af aan actief. We hopen dat we zo nog jaren door kunnen gaan, en de bewoners een fijne plek kunnen blijven bieden voor het bijwonen van activiteiten”, aldus het bestuur van ‘t Hoekje.