Heropening ALDI Rijswijk vrijdag 9 december

Winkelen
De versafdeling van de ALDI.
De versafdeling van de ALDI. (Foto: ALDI)

Op vrijdagochtend 9 december wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Herenstraat 2 in Rijswijk feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn vernieuwd. De winkel in Rijswijk biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. 

Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. “De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat”, aldus een woordvoerder.

Duurzaam

Bij de feestelijke opening kunnen diverse prijzen worden gewonnen. Bij de verbouwing is gewerkt met regionale aannemers, installateurs en leveranciers, laat ALDI weten. Ook zijn er duurzame bouwmaterialen gebruikt en zijn de winkels zo duurzaam mogelijk ingericht.

Praktische informatie

De vernieuwde winkel aan de Herenstraat 2 in Rijswijk beschikt over 20 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. Er kan het eerste uur gratis geparkeerd worden, daarna geldt een tarief van € 1,50 per uur. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.