Ook weg van Wednesday? Dan mag je deze musical niet missen!

Algemeen
De theatergroep NuRT laat zich in deze musical van haar duistere kant zien.
De theatergroep NuRT laat zich in deze musical van haar duistere kant zien. (Foto: Erick Kicken)

Wie weg is van de Netflix-serie Wednesday, kan vast ook genieten van de nieuwe musical gespeeld door Theatergroep NuRT (Rijswijks JeugdTheater) in het weekend van 15 en 16 april in de Rijswijkse Schouwburg. Het wordt volgens de organisatie ‘een muzikale beleving van chaos, passie en duisternis’.

The Addams Family is een musical over de beroemde en excentrieke familie Addams. Een familie die houdt van alles wat grimmig en macaber is. Wanneer de ergste nachtmerrie van Gomez en Morticia uitkomt – Wednesday Addams is smoorverliefd op een doodnormale jongen – worden hechte familiebanden op de proef gesteld. Fester blokkeert de toegang tot de rustplaats van de overleden familieleden na het jaarlijkse feest, totdat de liefde triomfeert. Een duister en komisch verhaal, met vechtpartijen, onthullingen en vooral chaos. Zullen de voorouders hun rust weer vinden?

Duistere kant theatergroep

Deze bizarre familie met bekende personages zoals Morticia, Wednesday, Pugsley, Fester en Lurch, komt 15 & 16 april 2023 naar de Rijswijkse Schouwburg. Na bekende musicals zoals All Shook Up, Hairspray, Urinetown en Our House laat Theatergroep NuRT haar duistere kant zien in de Broadway-musical The Addams Family. Een show vol donkere humor, gepassioneerde dansen en onverwachte ontmoetingen onder het maanlicht. De bombastische muziek van componist Andrew Lippa maakt het geheel af: een voorstelling met liefde en duistere kanten.

Makers

De regie is in handen van Pepijn Jehee, de zang staat onder leiding van Koen Both, de choreografie is gemaakt door Maite Levy.

Praktische info

De musical The Addams Family speelt zaterdag 15 april om 19.30 uur en zondag 16 april om 14.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten zijn online te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl of telefonisch via 070-3360336.