Bridgen in de zomer? Dat kan bij bridgevereniging Te Werve.
Bridgen in de zomer? Dat kan bij bridgevereniging Te Werve. (Foto: BF)

Zomerbridge op Te Werve

dinsdag 31 mei 2022 0:00 t/m donderdag 25 augustus 0:00

Bridgen in de zomer? Dat kan bij bridgevereniging Te Werve, gelegen in een mooi, historisch landgoed. In juni, juli en augustus is er van 31 mei tot en met 25 augustus iedere dinsdagmiddag en donderdagavond zomerbridge. Lidmaatschap is niet nodig, aanmelden ook niet, op tijd aanwezig zijn wél. Een leuke manier om eens kennis te maken met deze club in een sfeer van veel gezelligheid en een beetje competitie. Parkeren is gratis.

Op dinsdag beginnen we om 13.00 en op donderdag om 19.30 uur. Het inleggeld is vijf euro per paar. De paren die als eerste, als een na laatste, of het dichtst bij de 50 procent eindigen, winnen wijn of chocola.

U bent van harte welkom! Komt u zonder partner dan kunt u zich beter eerst aanmelden.

Adres: Huys de Wervelaan 110, 2283 TM Rijswijk
Meer informatie: www.clubtewerve.nl (klik op Bridge)
Tel: 06 5178 6442 (Yvonne Notenboom)

Locatie