Presentatie kinderboek

zaterdag 2 juli 2022 14:00 t/m 16:30

De Westlandse schrijver Frans van der Meer presenteert in het Tuincafé van Tuincentrum ‘t Haantje zijn allernieuwste kinderboek. Niet zomaar een boek, nee, een geweldig verhaal over de belevenissen van een konijntje met de toepasselijke naam KEUTELTJE.

Om het feest compleet te maken, presenteert Frans ook nog zijn allereerste prentenboek. Ook dat boek gaat over een konijn, maar dan wel een reuzenkonijn, BEEST.  ”Beest is boos” is de naam van het boek. Waarom is beest boos? Dat vertelt Frans op 2 juli.

Frans heeft meerdere kinderboeken geschreven. Hij weet op een geheel eigen wijze het lief en leed van de dieren weer te geven, maar altijd met humor en spanning.

Locatie: Tuincentrum Groenrijk ‘t Haantje, Laan van ‘t Haantje 22, 2288 GT  RIJSWIJK.

Locatie