Flamenco zonder grenzen
Flamenco zonder grenzen (Foto: Lizdans)

Flamenco zonder grenzen

zaterdag 9 juli 2022 20:00 t/m 22:00

Flamenco show: Sin Limites.

Flamenco kent geen beperkingen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, jonger of ouder, alleen of met een groep danst, amateur of professional, traditioneel of fusion: Flamenco kent geen grenzen. Passie! daar draait het om. Flamenco is een kunst die betovert, dat is wat ik samen met Flamenco collega’s uit binnen en buitenland en met mijn leerlingen, graag met u wil delen.

Met speciaal uit Córdoba, Spanje:De beroemde, fantastische Flamenco danser en choreograaf:Daniel Navarro.

Een Flamenco show vol passie dat zich uit door krachtig voetenwerk en respect voor traditionele
Flamenco. Zoals u van ons gewend bent hebben we een verassende opening van de show. We nemen u mee in diverse Flamenco stijlen in grote en kleine groepen van Flamenco Liz Dans, met prachtige solo’s, duet van Daniel en Lizzy en groeps-choreografieën. Bij Flamenco is de muziek essentieel en voor deze show hebben we wederom de fantastische Flamenco muzikanten Erminia Fernández Córdoba, Ron van Holland en Vicente José Santiago.Flamenco, Sin Límites! Een productie van Liz Dans Flamenco o.l.v. Lizzy Verloop

Daniel Navarro                                - Dans
Lizzy Verloop                                   - Dans
Amara van der Elst                         - Spoken Word & Dans
Erminia Fernández Córdoba        - Zang & Palmas
Ron van Holland                            - Percussie
Vicente José Santiago                    - Gitaar
Liz Dans Flamenco gezelschap     - Dans (40 dansers)
Arturo Ramón                                  - Geluid

Zaterdag 9 juli 2022 / 20.00 uurDe Rijswijkse Schouwburg

Locatie