Gratis proeflessen tai chi in september

donderdag 1 september 2022 19:00 t/m vrijdag 30 september 15:15

In september start de nieuwe beginnerscursus tai chi  van de VBS in Stervoorde en wijkcentrum Muziekbuurt. De hele maand is inloopmaand, dan kan iedereen gratis een les meedoen. Aanmelden is voor deze proefles niet nodig. De lessen zijn op donderdagavond om 19.00 uur in  wijkcentrum Muziekbuurt en op vrijdagmiddag om 13.45 uur in Stervoorde. Bevalt het, dan kun je meteen de volgende les inschrijven.

Tai chi is een zachte bewegingsvorm uit China, die goed is voor lichaam en geest en door jong en oud beoefend kan worden. Het verbetert je balans, soepelheid, houding, coordinatie. Het werkt stressverlagend en verbetert de concentratie. Geen matjes of hulpmiddelen, je blijft gewoon op je voeten staan. Speciale kleding is niet nodig, platte soepele schoenen worden aanbevolen.

Graag tot ziens in september!

Meer informatie: Marianne Koot, m.c.koot@hotmail.com, tel 070-3948786

Locatie