Afbeelding
(Foto: Stichting Personare)

Verrassend concert door Mannenkoor Personare

zaterdag 7 oktober 2023 16:30 tot 17:30

Na een enthousiast ontvangen “Totaal andere Bach”- uitvoering van de Johannes Passion komt Personare nu met een prachtig en gevarieerd programma voor mannenkoor. Onder leiding van dirigent Ad van Unen zullen 20 zangers tijdens het concert “La Gloire Infinie” stukken uitvoeren van Morales, Lizst, Poulenc en Duruflé, maar ook van de moderne componisten Pärt, Esenvalds en Gjeilo. Componisten die op het eerste gezicht misschien ver van elkaar af staan, maar uiteindelijk samenkomen in de kern van deze prachtige muziek: “La Gloire Infinie”. De solisten tijdens dit concert komen uit eigen gelederen. Het orgel, bespeeld door Jelena Bazova en de saxofoon door Bastiaan Kuijpers, geven een aantal stukken extra kleur. 

Het concert vindt plaats op 7 oktober a.s. om 16.30u in de Oude Kerk in Rijswijk, Herenstraat 62B, 2282 BW Rijswijk. 

Kaarten à € 15,- verkrijgbaar via de website www.personare.org/kaartverkoop