Er zijn veel manieren om van A naar B te reizen, een fiets is daar een van.
Er zijn veel manieren om van A naar B te reizen, een fiets is daar een van. (Foto: Pixabay)

Bezoekers welkom bij tentoonstelling op basisschool Het Kristal

woensdag 22 maart 2023 12:30 tot 13:15

Op basisschool Het Kristal zijn de leerlingen volop in beweging. Zij zijn namelijk ruim anderhalve week bezig met het onderwerp ‘vervoer’. 

Iedereen weet natuurlijk dat je van A naar B kunt lopen, fietsen, met de auto, bus, tram, trein of vliegtuig. Maar er zijn veel meer vervoersmiddelen te bedenken. Er zullen verschillende bijzondere vervoersmiddelen te bezichtigen zijn, zoals een vrachtwagen en auto’s van hulpdiensten, denk aan politie en brandweer. 

Tentoonstelling

De lessen gaan over de geschiedenis, de techniek en de ontwikkeling van voertuigen. Maar ook over de toekomst, gekeken naar verkeer en klimaat. Er wordt over gelezen, gerekend en geknutseld. Alle resultaten zijn te zien op de afsluiting van het project op woensdagmiddag 22 maart. Komt u de tentoonstelling bezoeken? De kinderen en het team van BS Het Kristal zouden dat heel erg leuk vinden.

De deuren van de school aan de Henri Dunantlaan 90 staan open van 12.30 - 13.15 uur. Goede reis en tot ziens!