Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Gratis compost scheppen

zaterdag 25 maart 2023 8:00 tot 17:00

Inwoners van de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar kunnen op vertoon van de Avalexpas zelf compost scheppen op vijf locaties. Op de verschillende locaties scheppen ook wethouders van de diverse gemeenten mee. Daarnaast is op de locaties Delft en Rijswijk een informatiekraam aanwezig waar inwoners mee kunnen doen aan een prijsvraag.

Er zijn 5 locaties waar inwoners gratis compost kunnen scheppen: de Milieustraat Rijswijk aan de Laan van ’s-Gravenmade 9 in Den Haag, Gemeente Midden-Delfland aan de Tiendweg in Schipluiden, Milieustraat Delft aan de Voltaweg 11, Milieustraat Nootdorp aan de Molenweg 61. De locaties zijn geopend van 8 tot 17 uur.