Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels/Leeloo Thefirst)

Ontmoeting met ervaringsdeskundigen in autismeweek

zaterdag 1 april 2023 13:30 t/m 17:00

De autismeweek (25 maart tot en met 2 april), een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA), heeft dit jaar het thema Diversiteit. De hele week vinden activiteiten plaats om meer kennis op te doen over het onderwerp autisme. In Den Haag gebeurt dit door middel van een tafeltjesmiddag.

Op zaterdag 1 april organiseert NVA Den Haag een tafeltjesmiddag voor geïnteresseerden in autisme. Over autisme bestaan nog steeds veel vooroordelen en is veel onbekend bij veel mensen. Tijdens deze middag gaan bezoekers in gesprek met een ervaringsdeskundige over enkele thema’s.

Tafels met thema

De bezoeker schuift aan bij een tafel over een thema als ouders van kinderen met autisme, partners van, studeren met autisme, werk en autisme of het camoufleren van autisme. De bezoekers vormen samen een gespreksgroep voor deze middag onder leiding van de ervaringsdeskundige. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor 1 of 2 rondes waarbij zij per ronde 1 tafel bezoeken. 

Praktische info

De middag begint om 13:30 uur en eindigt om 17:00. Geïnteresseerden zijn welkom in het gebouw van Kompassie, Laan 20, Den Haag. Aanmelden is verplicht via tafeltjesmiddag-nva-denhaag op eventbrite.nl