Bewonersorganisatie De Strijp hoopt op mooi weer tijdens het paaseieren zoeken.
Bewonersorganisatie De Strijp hoopt op mooi weer tijdens het paaseieren zoeken. (Foto: JS)

Paaseieren zoeken in De Strijp

zondag 9 april 2023 13:00 t/m 14:00

De Bewonersorganisatie De Strijp (BODS) organiseert op zondag 9 april 2023, Eerste Paasdag weer een speurtocht paaseieren zoeken. Deze vindt plaats in het wijkpark in De Strijp. Ingangen tot het wijkpark zijn te vinden aan het Lupinepad, Endezant, Watermunt en Lange Dreef.

Het paaseieren zoeken start om 13.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Daarna is de prijsuitreiking. Kinderen tot en met 12 jaar mogen deelnemen. Zij gaan niet alleen op zoek naar diverse gekleurde paaseieren, maar kunnen ook een gouden paasei vinden. De gelukkige vinder van het gouden paasei wint de hoofdprijs. Daarnaast zijn er nog andere prijzen te winnen.

Alle jonge deelnemers krijgen na afloop een kleine paasattentie en kunnen nog lekker nagenieten van het wijkpark en de speeltuin. De bewonersorganisatie hoopt op mooi weer en een grote opkomst van kinderen uit De Strijp.

Naast het paaseieren zoeken organiseert de Bewonersorganisatie De Strijp ook andere activiteiten, zie hiervoor hun website: www.destrijp.net.