Kinderen kunnen meedoen met tal van proeflessen, zoals ballet.
Kinderen kunnen meedoen met tal van proeflessen, zoals ballet. (Foto: Trias)

Open Dag Trias 2023

zaterdag 10 juni 2023 10:00 tot 14:00

Op zaterdag 10 juni 2023 tussen 10:00 en 14:00 uur vindt de open dag plaats bij Trias in het Huis van de stad Rijswijk. Tijdens de open dag kunnen kinderen kijken (en meedoen) bij verschillende proeflessen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media. Tussendoor genieten bezoekers van de verschillende optredens door Trias talenten. Aan het einde van de dag ontvangen ze een limited edition Trias tote bag.

Naast de reguliere lessen, leren Trias-cursisten om voor (groot) publiek te presenteren. De open dagen van Trias zijn daarom belangrijke presentatiemomenten. Voor wie benieuwd is naar de ervaringen van de Trias-cursisten, is het goed om te weten dat er na elk optreden de gelegenheid is om kennis te maken met de cursisten en om vragen te stellen.

Na afloop krijgt iedereen een limited edition tote bag. De tas is vorig jaar ontworpen door kunstenares Isabelle Legebeke. “De tas is een knipoog naar onze nieuwe locatie. Het is dé huiskamer waar alle Rijswijkers zich thuisvoelen. Het ontwerp van de tas nodigt iedereen uit om er thuis ook nog iets mee te doen, zoals het Huis van de stad verder afmaken met textielstiften, stofjes, glitters of ander materiaal”, zegt Chok Man Ip, medewerker marketing & communicatie van Trias.

Buiten kunnen kinderen zich laten schminken en deelnemen aan een proefles tekenen, schilderen en 3D. Ook een workshop drummen is mogelijk.

Proefles

Reserveren voor een proefles is niet verplicht, maar wel aan te raden. Deelnemers zijn dan verzekerd van een plekje. Op de website is het rooster van de open dag te vinden. Op deze manier kan iedereen thuis alvast een planning maken van de open dag en hoeven kinderen geen proeflessen te missen. Vooraf inschrijven voor de open dag kan via www.stichting-trias.nl./open-dag.

Wie de smaak te pakken heeft na de open dag kan zich inschrijven voor een kennismakingscursus. In drie lessen maken kinderen kennis met een cursus voor 20 euro. “Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.” Inschrijven kan via de website.