Nivon kraam, kom maar kijken
Nivon kraam, kom maar kijken (Foto: Marlies Leegwater )

100 jaar Nivon-natuurvrienden feest zaterdag 6 april

zaterdag 6 april 2024 10:00 tot 16:00

Zaterdag 6 april van 10.00 - 16.00 uur op het voorplein van Museum Rijswijk, Herenstraat 67 viert Nivon-natuurvrienden haar 100- jarig bestaan met informatie, sjoelen, trommelen, accordeonmuziek en vogelhuisjes maken. Met sjoelen zijn overnachtingen in een Nivonhuis te winnen. Nivon staat vanouds voor Nederlands Instituut voor Volksontwikkeling en Natuurvriendenwerk. Het is destijds opgericht om mensen met weinig geld ook de gelegenheid te geven erop uit te gaan en cultuur en natuur te beleven. Tegenwoordig is vooral bekend van Lange Afstand Wandelpaden, zoals het Pieterpad en natuurvriendehuizen op mooie plekken. Nog steeds worden (wandel)-vakanties in binnen- en buitenland georganiseerd. Komt allen even kijken en laat u verrassen door Nivon activiteiten voor jonge en oud.