Vogelhuisjes worden gemaakt onder leiding van Jan Willem Retera
Vogelhuisjes worden gemaakt onder leiding van Jan Willem Retera (Foto: www.timmerclub.nl)

Vogelhuisjes timmeren, figuurzagen en schilderen.

zaterdag 6 april 2024 12:00 tot 14:00

Zaterdag 6 april van 12.00 - 14.00 uur op het voorplein van Museum Rijswijk, Herenstraat 67 zijn er vogelhuisjes te timmeren, figuurzagen en schilderen. Het is voor kinderen van 7 - 13 jaar, jonge kinderen onder begeleiding. Nivon-natuurvrienden bestaat 100 jaar en viert dat met activiteiten op het voorplein van het Museum. Nivon staat vanouds voor Nederlands Instituut voor Volksontwikkeling en Natuurvriendenwerk. Het timmeren staat onder leiding van Jan Willem Retera, een sociaal bewogen mensen- en dierenvriend die graag al doende talenten ontwikkelt (zie eventueel www.timmerclub.nl). Maximaal 15 deelnemers. Je kunt je vast opgeven via marliesleegwater@gmail.com of 06-33194594.