Roofvogelshow Dag van Het Kasteel Landgoed Te Werve
Roofvogelshow Dag van Het Kasteel Landgoed Te Werve (Foto: Paul Teunissen)

Dag van het Kasteel, maandag 20 mei 2024 op Landgoed Te Werve

maandag 20 mei 2024 10:30 tot 17:00

Landgoed Te Werve opent op maandag 20 mei 2024, Tweede Pinksterdag, haar deuren voor het publiek als onderdeel van de Dag van het Kasteel. Van 10:30 tot 17:00 uur kunnen bezoekers genieten van de rijke historie en de natuur van dit unieke Rijswijkse landgoed, dat normaal gesproken exclusief beschikbaar is voor leden.

Dit evenement is een prachtige gelegenheid voor jong en oud om de historische en culturele waarde van Landgoed Te Werve van dichtbij te beleven. Als hoogtepunt van de dag wordt om 15:00 uur een spectaculaire roofvogelshow gehouden voor het landhuis, waarbij bezoekers de kans krijgen om deze prachtige dieren in actie te zien.

De Dag van het Kasteel is een landelijk initiatief georganiseerd door Stichting Dag van het Kasteel. Deze stichting heeft als doel het behouden van kastelen, landgoederen en buitenplaatsen door heel Nederland. In Zuid-Holland neemt Landgoed Te Werve deel binnen het programma “Hollands Buiten”, dat plaatsvindt in de landgoederenzone van Hillegom tot het Westland, onderdeel van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zuid-Holland.

Wij nodigen iedereen uit om deze bijzondere dag met ons mee te vieren. Voor meer informatie over de activiteiten en de bereikbaarheid van Landgoed Te Werve en andere deelnemende locaties, bezoek onze websitehttps://dagvanhetkasteel.nl/

Kom en beleef de natuur en deze leuke roofvogelshow op Landgoed Te Werve en ontdek de schoonheid en het erfgoed van Zuid-Holland tijdens de Dag van het Kasteel!

Adres: Landgoed Te Werve,  Van Vredenburchweg 103, 2283 TC Rijswijk