Ledententoonstelling Arti-Shock in Museum Rijswijk

Cultuur
De tentoonstellingsruimte Foto PR
De tentoonstellingsruimte Foto PR (Foto: )

Vrijdag opent in Museum Rijswijk de jaarlijkse tentoonstelling van Stichting Arti-Shock. De tentoonstelling is in het museum tot eind van deze maand te zien.

Rijswijk - Stichting Arti-Shock telt ca. 140 aangesloten kunstenaars. Zij beheert een eigen galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. De jaarlijkse ledententoonstelling is van 8 t/m 29 december te gast in Museum Rijswijk. Hier wordt een mooie selectie van recent werk getoond: een grote variatie van schilderijen en tekeningen, ruimtelijk werk, sieraden en zelfs digitale kunst. Bij de opening wordt de Arti-Shock Prijs uitgereikt.

De opening vindt plaat op vrijdag 8 december om 16.00 uur, waarbij Marloes Borsboom, wethouder van cultuur, de winnaar van de Arti-Shock Prijs 2017 bekend zal maken. Juryleden zijn dit jaar: Marloes Bosboom (Gemeente Rijswijk), Ivo de Lange (IQ Kunstuitleen Zwolle) en Harm van den Berg (kunstenaar, Amsterdam).

Museum Rijswijk is gevestigd in Herenstraat 67. De openingstijden zijn van di t/m zo 11-17u. Informatie over de ledententoonstelling en andere exposities is te vinden op: museumrijswijk.nl. Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat). Daar is nu de ‘Kunstkado’ tentoonstelling te zien. Meer info is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.