December-cadeautip: betaalbare kunstwerken bij Galerie Arti-Shock

Cultuur
Geef iemand een schilderij van Arti-Shock cadeau op 5 of 25 december. Foto ter illustratie.
Geef iemand een schilderij van Arti-Shock cadeau op 5 of 25 december. Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

Wie op zoek is naar een uniek Sinterklaas- of Kerstcadeau voor zijn of haar dierbare, kan van 3 tot en met 29 december terecht bij de jaarlijkse KunstKado-tentoonstelling van Galerie Arti-Shock.

De jaarlijkse KunstKado-tentoonstelling omvat veel kleine en betaalbare werkjes. Deelnemende kunstenaars zijn Rogier D’Ailly, Winnifred Bastian, Willy van den Berg, Maria Bentvelzen, Mary Bezembinder, Paul de Boer, Theo Damsteegt, Frits Droog, Cindy ‘t Hart, Mimi van der Hoeven, Will Leonard, Els van Lieshout, Ineke Mahieu, Mariska Mallee, Tessa Maagdenberg, Tourette van Meurs-Oxenaar, Agada Oosterbaan, Ellen Rijsdorp, Sona Sahakian, Greetje Sieders, Will Snijders-Twilt, Jacqueline Stubenitsky, Ellen van Toor, Vera Whistler en Dimitris Voyiazoglou. 

Naast het werk van de deelnemende kunstenaars aan deze speciale expositie, biedt ook de stockvoorraad van de galerie een ruime keuze. 

Voor wie geen keuze kan maken, is het nu ook mogelijk om voor iemand een KunstKado-cheque te kopen.

Praktische info

Adres: Schoolstraat 26, 2282 RD Rijswijk. Woensdag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00, zaterdag van 11.00 tot 16.00 en zondag van 13.00 tot 17.00. De galerie is gesloten op Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari).