Kerst 2022 in de Bogaard: volop activiteiten voor kinderen

Cultuur
Kerst in de Bogaard, 2022.
Kerst in de Bogaard, 2022. (Foto: RH)

Sinterklaas is weer vertrokken naar Spanje, Kerst komt eraan! Veel mensen halen deze dagen een kerstboom in huis. Ook in Stadscentrum De Bogaard zijn de eerste tekenen van de kerstsfeer als zichtbaar. Ook in december 2022 vinden daar veel sfeervolle decemberactiviteiten plaats, vooral leuk voor kinderen.

De eerste kerstbomen staan op het plein in de Prins Willem Alexander Promenade. Het decemberprogramma begint op zaterdag 10 december met Hemeltjeslief, een tof kinderprogramma.

Zondag 11 december is er het Winterpaardje dat wordt bereden door een betoverend winter prinsesje. Met haar kerstrepertoire brengt zij licht in de donkere dagen voor kerst.

Zaterdag 17 december komt de Kerstman met zijn rendier. Zondag 18 december is er Twinkle tunes, Christmas Tree met de swingende en zingende Kerstelf. Tijdens het pimpen van de kerstboom brengt ze de mooiste kerstliedjes.

Woensdag 21 december gaan de Dansende Kerstlinten, vrolijke vrouwen, dansen met hun levensgrote cadeaulinten om zo het publiek in kerst sferen brengen.

En zaterdag 24 december komt het meisje met de Kerstbal.

Alle acts zijn er tussen 12.00-16.00 uur. Het uitgebreide programma zal nog verschijnen op de social media van Bogaard Stadscentrum.