Op reis tijdens het Werelds Festival 28 januari bij Don Bosco

Cultuur
Op het Werelds Festival zijn leuke spelletjes te doen.
Op het Werelds Festival zijn leuke spelletjes te doen. (Foto: Don Bosco)

Op zaterdag 28 januari organiseert Don Bosco Rijswijk het Werelds Festival. Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij het jeugdcentrum aan het Julialaantje 26 om mee te doen aan allerlei leuke spellen. Het festival is vrij toegankelijk voor iedereen uit de omgeving, jong én oud.

Dit jaar is het thema ‘Werelds’, wat betekent dat deelnemers mee op reis gaan langs verschillende landen zoals Roemenië, Thailand en natuurlijk ook Nederland. Voor €1,- koop je een strippenkaart en speel je niet alleen toffe spellen, maar is er ook een kampvuur, een rodelbaan, een giga-tafelvoetbal en een springkussen waar je in kunt klimmen. Ook op culinair gebied kun je meegaan op reis. Behalve Hollandse poffertjes en erwtensoep staan er ook heerlijke Chocolate Chipcookies en Loaded Fries op het menu.


Er is ook lekkere koffie. - Don Bosco

Taalfit

Het Werelds Festival is onderdeel van het project Rondje Taal, dat zich met allerlei activiteiten richt op de taalontwikkeling van kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan samen koken, knutselen, sporten en spelen en tegelijkertijd jouw Nederlandse taal verbeteren. Deze activiteiten worden georganiseerd onder de naam Taalfit en zijn op woensdag- en donderdagmiddag. Meer informatie over Taalfit is te vinden op de website www.donboscorijswijk.nl.