Herinneringen ophalen tijdens de grootste reünie van Rijswijk

Cultuur
Het Strandwalfestival wordt elk jaar druk bezocht.
Het Strandwalfestival wordt elk jaar druk bezocht. (Foto: PR)

De grootste reünie van Rijswijk komt er aan! Zin om oude vrienden, klasgenoten of ex-collega’s weer eens te ontmoeten en vergeten herinneringen op te halen? Word ‘kartrekker’ en organiseer een deelreünie tijdens de ‘Vrijmibo’ van het Strandwalfestival op 8 september.

De organisatie zorgt voor een gezellig plekje en heerlijke muziek rond De Naald in het Rijswijkse Bos. Daarnaast zijn er talloze hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de foodtrucks op het terrein.

Verbinden

Voor elke groep van twintig personen of meer wordt een herkenningspunt geplaatst bij De Naald met de naam van de school, sportvereniging, zangkoor, bedrijf of andere vriendenclub. Het motto van het Strandwalfestival is dit jaar ontmoeten en verbinden.

Inschrijven kost eenmalig €25,- per groep. Voor dit bedrag zijn alle administratieve zaken geregeld. Deelname is gemaximeerd op 215 deel reünies met een maximum van 4000 personen. Aanmelden kan via: aanmelden@strandwalfestival.nl onder vermelding van ‘De grootste reünie van Rijswijk’.

De avond wordt afgesloten met de ‘Strandwal Fridance 80’s & 90’s’. De ideale setting om lekker herinneringen op te halen en los te gaan. Net als vroeger.