Rijswijks Jeugdtheater zoekt Vrienden om 50-Jarig Bestaan te Vieren

Cultuur
Het Rijswijks Jeugdtheater is een vriendenwervingscampagne begonnen.
Het Rijswijks Jeugdtheater is een vriendenwervingscampagne begonnen. (Foto: RJT)

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) viert dit jaar zijn gouden jubileum en roept cultuur minnend Rijswijk op om deelgenoot te worden van deze mijlpaal. Door onder meer sterk gestegen kosten staat het RJT voor de (financiële) uitdaging om zijn artistieke prestaties voort te zetten. Daarom lanceert het theater de ‘Vrienden van RJT’ actie, waarbij het publiek wordt gevraagd de theaterclub te ondersteunen.

Als vriend van het RJT kunnen leden niet alleen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de club, maar krijgen ze ook de kans om actief bij te dragen aan belangrijke beslissingen, zoals de aanschaf van nieuwe toneelattributen.

De zoektocht naar nieuwe vrienden is begonnen tijdens een speciale voorstelling in de Rijswijkse Schouwburg. Veel aanwezigen gaven aan het verzoek gehoor, zodat er een mooie start is gemaakt voor de ‘Vrienden van het RJT’. Voor degenen die niet persoonlijk aanwezig konden zijn maar toch vriend van het RJT willen worden, is er de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar het RJT. Voor meer informatie en om vriend te worden, stuur een e-mail naar info@rijswijksjeugdtheater.nl.