Bijeenkomst: Overgang naar duurzame energie ook in de Strijp

Gadgets & Tech
De bewonersbijeenkomst voor De Strijp 21 november 2022 wordt gehouden op Sportpark Prinses Irene.
De bewonersbijeenkomst voor De Strijp 21 november 2022 wordt gehouden op Sportpark Prinses Irene. (Foto: Google Maps)

Op maandag 21 november 2022 organiseert Bewonersorganisatie De Strijp een bewonersbijeenkomst voor de bewoners van De Strijp. Hoofdthema: Energietransitie in Rijswijk. Hoe zal Rijswijk, en in het bijzonder de Strijp, overgaan op duurzame energie?

De gemeente zal de laatste stand van zaken vertellen over de energietransitie in Rijswijk en de Strijp. Bewoners kunnen ook nu al maatregelen maken om energie te besparen. Daarover vertelt projectleider Energietransitie Matthijs Beke meer. Hij geeft ook tips over apparatuur. Er is veel gelegenheid om vragen te stellen. Ook wethouder Energietransitie en Duurzaamheid Mark Wit is aanwezig. 

Wat er in de wijk leeft

Na bespreking van het onderwerp energietransitie, is er nog een algemene rondvraag voor bewoners van de Strijp. Zij kunnen vragen en problemen ter sprake brengen die zoal in de wijk leven. Voor de beantwoording van deze vragen zijn gebiedsregisseur Dennis Bodano, wijkagente Natasje Lutgens en de wethouder, die tevens wijkwethouder is, aanwezig. 

Praktische info

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Na afloop kan er onder het genot van een drankje en hapje met elkaar worden bijgepraat. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van Sportpark Prinses Irene, Schaapweg 2 te Rijswijk. Parkeerplaats de Schilp op en dan rechts in de hoek. Bij aanvang staat er al koffie en thee met wat lekkers klaar. 

Aanmelden

Opgeven vóór 18 november, via bewonersorganisatie@destrijp.net, of bel naar 06-33812805. Voor meer informatie, zie ook www.destrijp.net.