Deze nieuwe woningen in RijswijkBuiten gaan woensdag in verkoop

Huis
Een indruk van de ligging van de nieuwe eengezinswoningen 'Parels in het groen' in RijswijkBuiten.
Een indruk van de ligging van de nieuwe eengezinswoningen 'Parels in het groen' in RijswijkBuiten. (Foto: RoosdomTijhuis)

Op woensdag 29 maart begint de verkoop van 17 eengezinswoningen in het nieuwbouwplan ‘Parels aan het Groen’ in RijswijkBuiten. Wie interesse heeft in een van de nieuwe woningen, kan tussen 17.00 uur en 19.00 uur terecht bij het informatiecentrum RijswijkBuiten aan de van Rijnweg 3b.

De prijs van het woningtype Pracht begint bij €515.000,- en van het woningtype Praal bij €560.000,-. De verkopende makelaars Frisia en Oltshoorn en bouwer Roosdom Tijhuis zijn woensdag aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Inschrijven kan online, vanaf die dag tot uiterlijk woensdag 5 april om 12.00 uur. Na de sluitingsdatum worden alle woningen toegewezen.


Artist impression. - RoosdomTijhuis

Duurzaam

De woningen worden heel duurzaam. Ze zijn gasloos dankzij een bodemwarmtepomp, beschikken over Triple HR+++ glas, vloerverwarming op de begane grond en verdieping én sedumdaken op de bergingen. De woningen krijgen een nestkast in de gevel voor vogels en een deel van het hemelwaterafvoer wordt geborgen op eigen kavel.