GO Sharing gestart met elektrische deelfietsen in Rijswijk

Ingezonden
De deelfietsen zijn, net als de andere deelvoertuigen, voor iedereen beschikbaar.
De deelfietsen zijn, net als de andere deelvoertuigen, voor iedereen beschikbaar. (Foto: GO Sharing)

Deelvervoerbedrijf GO Sharing is vrijdag 5 augustus begonnen met het plaatsen van 20 elektrische deelfietsen in Rijswijk. De e-bikes biedt het bedrijf naast elektrische deelscooters aan en zijn bedoeld voor de actieve, kortere rit van A naar B, of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming van een langere reis. Ook is het mogelijk om met de e-bikes van en naar Den Haag en Delft te fietsen.

Vrijdag introduceerde GO Sharing 20 elektrische deelfietsen in Rijswijk. Via de GO Sharing app zijn de e-bikes terug te vinden en te reserveren. De gebruiker betaalt vanaf €0,18 per minuut in combinatie met een voordeelpakket, €0,15 per minuut om de e-bike in parkeerstand te plaatsen en een starttarief van €0,25. De e-bikes van GO Sharing hebben een actieradius tot 60 kilometer. De accu’s worden door medewerkers van GO Sharing vervangen zodra ze leeg dreigen te raken.

Elektrische deelfietsen, -scooters en -auto’s

De elektrische deelvoertuigen zijn onderdeel van het multimodale aanbod - elektrische scooters, e-bikes en auto’s - waarmee GO Sharing de reis van deur tot deur, ook tussen regio’s, wil ondersteunen met deelvervoer.

Ondersteunen van de reis van deur tot deur cruciaal

GO Sharing CEO Raymon Pouwels legt uit: “Eigen vervoer is in de meeste gevallen nog milieuvervuilend en neemt onnodig veel openbare ruimte in beslag. In onze missie om eigendom van voertuigen te vervangen door deelmobiliteit, is het ondersteunen van de reis van deur tot deur cruciaal. De deelvoertuigen zijn voor iedereen beschikbaar, particulier en zakelijk, en het is ons doel om overal binnen 3 minuten lopen een deelscooter of e-bike te bieden. Allemaal via één app en tegen een tarief dat concurreert met het bezit van een auto.”

De klantenservice van GO Sharing is te bereiken via support@go-sharing.nl of 085 90 22 901.