Schrijfmiddag voor Amnesty in Huis van de Stad Rijswijk

Nieuws
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

Amnesty Vlietstreek vraagt inwoners van Rijswijk om mee te schrijven tijdens de Write for Rights schrijfactie van Amnesty International. 

Schrijf mee met de grootste schrijfactie ter wereld van Amnesty voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Write for Rights vindt plaats op vrijdag 8 december van 11.30 uur tot 16.00 uur in het Rijswijk Huis van de Stad aan de Generaal Spoorlaan 2. Iedereen is welkom om mee te schrijven en brieven te ondertekenen.

Ook Huri Sahin, burgemeester van Rijswijk, is overtuigd van het grote belang van deze wereldwijde actie. Om 13.00 uur komt zij meeschrijven in de bibliotheek. Schrijf je liever thuis, of op school bijvoorbeeld, dan kun je een schrijfpakket ophalen bij de balie van de bibliotheek in Rijswijk. Je kunt de brieven zelf versturen, maar je kunt ze ook op 8 december af komen geven in de bibliotheek.

Leeuwendaalkerk

Schrijven is ook mogelijk in Rijswijk in de Leeuwendaalkerk aan de Oranjelaan 62 op zaterdag 9 december van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt daar tevens schrijven op zondag 10 december na de kerkdienst van 11.15 tot 13.00 uur.