Neycko lanceert stijlvolle herencollectie van travel stof

Partnerbijdrage
Neycko is het eerste Nederlandse merk met een kledinglijn voor mannen die volledig bestaat uit travel stof.
Neycko is het eerste Nederlandse merk met een kledinglijn voor mannen die volledig bestaat uit travel stof. (Foto: Neycko)

Broers Rick en Tim en vader Nico Ros, bogen zich afgelopen jaar over de ideale herenbroek. Een exemplaar die nét zo fijn zit als de joggingbroek die je draagt als je thuiswerkt, maar waar je wel stijlvol mee op kantoor kunt verschijnen. De modieuze multi-inzetbare broeken bleken een schot in de roos. In navolging op dit grote succes lanceren de heren nu een smaakvolle Travel Wear Collection. Hiermee is Neycko het eerste Nederlandse merk met een kledinglijn voor mannen die volledig bestaat uit travel stof.

Travel stof is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Voornamelijk onder vrouwen, want voor mannen is er nog weinig van te vinden. Reden voor Neycko om hier een speciale collectie aan te wijden.

Travel Wear Collection

De Travel Wear Collectie van Neycko bestaat uit blousons, hoodies, colberts, overhemden, polo’s, pantalons en shorts die onderling perfect met elkaar te combineren zijn

Over Neycko

Twee jaar geleden begon de Haagse familie Ros met de zoektocht naar de perfecte pantalon, eentje die je tijdens alle gelegenheden kunt dragen en er de hele dag comfortabel en stijlvol uitziet. 

Meest comfortabele outfit voor elke gelegenheid

De sleutel tot succes zat hem in de stof die ze gebruikten, een hoogwaardige, duurzame en zachte jersey. De missie van de familie is dan ook: het creëren van de meest comfortabele outfit voor iedere man en elke gelegenheid. 

Online en in de winkel

De collectie is online verkrijgbaar via www.neycko.com. Wil je de kleding liever zien en passen, dan kun je terecht bij diverse verkooppunten.

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.