advertorial

Twee Rijswijkse vrouwen liefdevol betrokken bij afscheid

Partnerbijdrage
Mariët en Nancy zijn beiden Rijswijkse uitvaartbegeleiders.
Mariët en Nancy zijn beiden Rijswijkse uitvaartbegeleiders. (Foto: PR)

Mariët en Nancy: twee vrouwelijke zelfstandige uitvaartbegeleiders uit Rijswijk met ieder hun eigen talenten, persoonlijkheid en eigen ondernemingen, Westerduin uitvaart en Van Buuren uitvaart. Zij zien elkaar als een persoonlijke toevoeging in het vak in Rijswijk en omgeving.

Mariët is op haar best wanneer ze werkt vanuit haar organisatorisch talent en dit combineert met de rust die zij uitstraalt. Denken aan de diverse mogelijkheden rond de uitvaart zijn voor haar niet onbekend. Het werken met de bloemenband is daar één van. Begeleiding in de laatste levensfase naar de uitvaart toe, en omgaan met mensen met dementie alsook het contact met de direct naaste die verlies bij leven ervaren, is voor Nancy vertrouwd terrein. Tevens kan zij u volledig informeren over de aanstaande nieuwe uitvaartmethode het Resomeren.

Eén vertrouwd gezicht

Twee sterke vrouwen uit Rijswijk, die meedenken en suggesties durven doen om de uitvaart net dat extra te geven zijn kwaliteiten die Mariët en Nancy bezitten. Zij doen er alles aan om geheel volgens de wensen, u op een betrokken en respectvolle en liefdevolle manier afscheid te laten nemen en persoonlijk de uitvaart te begeleiden. Zij ontzorgen, nemen de tijd en u heeft één aanspreekpunt en één vast vertrouwd gezicht. Voor een open gesprek, vragen rond afscheid en uitvaart maken zij graag tijd vrij voor een ontmoeting op zaterdag 10 september op het Rijswijkse Strandwalfestival 12 tot 17 uur. Lukt het u niet om langs te komen maar heeft u wel vragen bekijk dan zeker hun websites en u kunt altijd bellen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

www.westerduinuitvaart.nl, tel. 06-13775274

www.vanbuurenuitvaart.nl, tel. 06-40089563

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.