Swingo keert terug in Rijswijk!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Sport Heroes)

Swingo start per 28 september met een nieuw blok in de gemeente Rijswijk. Na het doorslaande succes van het eerste blok krijgen senioren nu weer een mogelijkheid om actief te blijven en hun sociale contacten te onderhouden.

Vanaf woensdag 28 september 2022 tot 14 december 2022 wordt er iedere woensdag van 10.00 tot 11.00 Swingo georganiseerd in Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk. Swingo is een swingende bingo, waarbij er korte muziekfragmenten worden afgespeeld van liedjes van vroeger. Herken het liedje en zing en/of dans lekker mee. Samen komen deelnemers in beweging op een laagdrempelige manier door mee te swingen op de muzieknummers die deelnemers zo doen denken aan vroeger.


Swingo wordt aangeboden in een reeks van 12 weken. Deelnemers betalen € 1,50 per Swingo les. De eerste les op 28 september is gratis! Aanmelden kan via het formulier op https://www.sportiefplus.nl/rijswijk/swingo/. Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Marloes Koele via m.koele@sportiefplus.nl of bel naar: 0614489631.