Uw droomhuis, op maat gebouwd

Partnerbijdrage
Bosvilla.
Bosvilla. (Foto: PR)

(Advertorial)

Van het eerste ontwerp tot de oplevering van de woning. Bij ons wordt u van begin tot het einde begeleid. Met een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces en de mogelijkheid tot een verhuisklare woning, staat alles in het teken van u als klant.

‘Een thuis om van te dromen!’ Dat is het uitgangspunt bij elke opdracht. Met uw persoonlijke touch en onze kennis, ontwerpen én bouwen wij uw droomhuis. U ontvangt, na het eerste schetsontwerp, een duidelijke offerte met wat u als opdrachtgever van ons mag verwachten. Het ontwerpteam vertaalt uw woonwensen in een schitterend ontwerp. We bouwen uw droomhuis dan wel prefab, maar niets is standaard. We zijn niet een van die vele catalogusbouwers.


Rustieke villa.

Open Huis Poeldijk

Ervaar de kwaliteit van een Allure Bouw woning en onze Twentse nuchterheid tijdens het Kapfeest in Poeldijk. U bent van harte welkom op vrijdag 18 november van 13:30 tot 17:00 uur aan de Gouwlaan in Poeldijk. Samen met onze vaste partners leiden wij u rond in één van de acht woningen. Daarnaast plaatsen wij live een kap op een woning! Zo krijgt u een echt kijkje in onze keuken.

Voor meer informatie bezoek onze website www.allurebouw.nl.