Nieuwste woontrends bij Woonmode Rijswijk

Partnerbijdrage
Sander Groen heeft samen met zijn broer Mathijs de leiding over het familiebedrijf.
Sander Groen heeft samen met zijn broer Mathijs de leiding over het familiebedrijf. (Foto: Feike Faase Fotografie)

Al 37 jaar is Woonmode een bekende naam in Stadscentrum de Bogaard. Als specialist in complete woninginrichting die staat voor deskundig advies, goede service en vakwerk is Woonmode inmiddels uitgegroeid tot de grootste woninginrichter van de regio Haaglanden. “In onze grote woonwinkel presenteren wij een compleet aanbod voor de inrichting van je woning. Van alle mogelijke vloeren, gordijnen, raamdecoratie en zonwering tot behang, boxsprings en karpetten. Nieuw zijn de kasten-op-maat, waarbij je voor iedere kamer een schitterende kast kan laten bouwen”, vertelt Sander Groen, die samen met zijn broer Mathijs de leiding heeft over het familiebedrijf.

Door Robert Heijdemann

Oktober staat bekend als de Woonmaand. “De warme zomerdagen maken plaats voor de herfst. Tijd om het binnen gezellig te maken! Met sfeervolle gordijnen of een mooi vloerkleed. 

Wij tonen in onze winkel de nieuwste woontrends en collecties. Sander vertelt: “Je ziet nu in de nieuwe raamdecoratiecollecties meer kleur en de warmere tinten, zoals koper- en brons kleuren. Mensen zoeken de geborgenheid thuis. Op het gebied van vloeren zijn de PVC-visgraatvloeren in verlijmde of clickvariant erg populair. Met de natuurlijke uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van PVC. Maar ook duurzame vloeren als Marmoleum en kurk zijn enorm in opkomst. Speciaal voor de Oktober Woonmaand vind je bij Woonmode veel leuke acties en aanbiedingen.”

Mart Visser

Ook heel leuk is de samenwerking met de bekende kunstenaar en modeontwerper Mart Visser. 

Woonmode is een van Nederlands grootste ‘Smart Home’-specialisten

Hij heeft designs ontworpen voor gordijnen en vloerkleden die Woonmode in de collectie heeft. Op www.woonmode.nl/MartVisser vertelt Mart Visser zelf over zijn samenwerking met Woonmode. 

Smart Home

In veel huizen worden apparaten steeds vaker automatisch bediend, van verlichting tot de verwarming. Dat zorgt voor gemak en meer woonplezier, zeker wanneer je ook de bediening van je gordijnen of zonwering kan automatiseren. Een bekend merk als Luxaflex biedt heel mooie oplossingen voor je raamdecoratie. Woonmode is een van Nederlands grootste ‘Smart Home’ specialisten en kan je alles vertellen over de mogelijkheden.

Service nog altijd gewaardeerd

Woonmode is bekend door haar grote woonwinkel van maar liefst 1200m2. “Behalve kwaliteitsproducten aanbieden tegen een scherpe, prijs, leggen wij veel nadruk op advies en service. Wij willen onze klanten ‘ontzorgen’. 

Wij willen klanten ontzorgen

Onze ervaren binnenhuisadviseurs helpen graag met de inrichting van de woning, kantoor of project. Of het nu gaat om enkel nieuwe gordijnen of een vloer, of een totale inrichting. In onze buitendienst werken echte vakmensen. Van maatnemers tot technische adviseurs. Van stoffeerders en vloerenleggers tot zonweringmonteurs, schilders en behangers. Veel van onze mensen werken al vele jaren voor Woonmode, sommigen zelfs al sinds 1985, legt Sander uit. “Veel klanten vinden het leuk dat ons team van 25 mensen al vele jaren onderdeel is van Woonmode. Ook mijn broer en ik vinden dit enorm belangrijk en daarom zijn wij ontzettend blij met onze gewaardeerde collega’s!”

Woonmode is gevestigd op het Bogaardplein 6. Meer informatie: www.woonmode.nl.