Bijeenkomst ‘Afscheid met corona’

Partnerbijdrage
(Foto: PR)

(Partnerbijdrage)

Afscheid met corona.

Rouw en verlies, je verweeft het met je leven en draagt het altijd bij je. En bij elk nieuw verlies in je leven, al is het iets kleins of ondefinieerbaar groots, grijpt je rouw terug naar eerder verlies.

In de coronatijd konden we niet altijd afscheid nemen zoals we het wilden en in het begin van de coronaperiode was het bijwonen van een uitvaart zelfs niet mogelijk. Dat was moeilijk voor heel veel mensen. Twee jaar na corona pakken we het leven weer op maar blijkt dat het niet voor iedereen gemakkelijk gaat. Welke invloed heeft corona in uw dagelijks leven en het rouwproces? Op woensdag 26 oktober is er een bijeenkomst in wijkcentrum Moerwijk om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp en ervaringen te delen. Met gastspreker Nancy van Buuren van Wees, eigenaar en freelance uitvaartbegeleiding bij Van Buuren Uitvaart, afgestudeerd in verlies en rouwverwerking en gecertificeerd Dementie Vriendelijke uitvaartbegeleidster.

Deze bijeenkomst is voor eenieder die tijdens deze coronaperiode te maken heeft gehad met afscheid en uitvaart, verlies en rouw. Wijkbewoners, vrijwilligers of professionals die graag aanwezig zijn, kunnen zich vooraf aanmelden bij de organisatoren: Els Beekhuis, sociaal werker en welzijnscoach van welzijnsorganisatie Wijkz, e.beekhuis@mooiwelzijn.nl of Paul Stolwijk, rouwcoach en uitvaartpastor: p.stolkwijk@online.nl of via 06-41543462. Wanneer: woensdag 26 oktober. Inloop vanaf 18.30 uur, start programma 19.00 uur eind 21.00 uur. Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51 in Den Haag.